Cas Hendrix

Cas Hendrix

Ik maak websites
die bedrijven helpen hun doelen te bereiken

Mijn websites zijn

Professional

Professioneel

Uw website is uw eerste of enige indruk op veel mensen: Hij moet naadloos aansluiten bij de rest van uw bedrijf. Ik zorg ervoor dat uw website net zo professioneel is als u.

Creative

Creatief

Hoe serieus uw zaak ook is, een beetje creativiteit is nooit misplaatst. Tussen de saaie websites van uw concurrentie zult u meteen een goede indruk maken op iedereen die u vindt.

Mobile

Mobiel

Tegenwoordig browsen de meeste mensen het internet met een telefoon. Het is belangrijk om een website te hebben die op elk apparaat even betrouwbaar en makkelijk te gebruiken is.

portfolio

Het plan

set goals

1: Doelen Stellen

Om een website te maken die perfect aansluit bij uw stijl en eisen bespreken we eerst wat u precies nodig hebt. Ook is het belangrijk dat ik begrijp wat voor indruk u wilt maken, zodat ik er voor kan zorgen dat uw website dat reflecteert.

design

2: Design

Als ik weet wat u nodig hebt kan ik beginnen met het design. Ik zal een voorstel doen en u kunt het aanpassen als u dat wilt.

develop code

3: Ontwikkeling

Als u blij bent met het design ga ik beginnen met het ontwikkelen van de website. Dit betekent dat ik alles functioneel maak en zorg dat het op alle apparaten werkt. Als u iets anders nodig heeft zoals e-mail of een speciale server zorg ik daar ook voor.

neem contact op

Handig om te hebben

email mail

E-mail

E-mail

Geen @gmail adres meer! Communiceer professioneel met een e-mailadres van uw eigen website. kunt nog steeds de handige Gmail app en website gebruiken.

Search Engine Optimization

SEO

SEO

De meeste mensen vertrouwen op zoekmachines zoals Google om uw website te vinden. SEO staat voor 'Search Engine Optimization': Er voor zorgen dat u op Google verschijnt.

google maps

Maps

Maps

Als u een fysiek bedrijf zoals een restaurant of een winkel heeft is het belangrijk om op Google Maps te staan, omdat dit een populaire manier is om bedrijven te vinden.

letters forms

Formulieren

Formulieren

Maak het gemakkelijk voor mensen om contact met u op te nemen door contactformulieren direct op uw website te plaatsen. Ik kan ook bijvoorbeeld een kalender toevoegen om reserveringen te accepteren.

stel een vraag

Contact

Cas Hendrix

uw naam

uw e-mailadres

uw bericht aan mij